Gratis verzending vanaf €60 (België) en vanaf €80 (Nederland)

Style moodboard - winter outfits

Style moodboard - winter outfits

Fashion moodboard - winter outfit met bordeaux

 

Links: 'The good and the bad' Cutee  
Rechts: 'Roze floral' sweatshirt 

Deze winter ga ik voor klassieke prints en kleuren in combinatie met een speelse touch. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale basiskleur en leg dan accenten met een pied-de-poule print en een opvallende kleur. ( zie voorbeeld links).  Gouden accessoires en juwelen kunnen het geheel visueel interessanter maken. 

Een andere optie is kiezen voor een specifieke kleur die ge dan in verschillende tinten gaat doortrekken doorheen de hele outfit ( zie voorbeeld rechts ) 

fashion moodboard - outfits met prints en contrast

Links : 'Beertjes' sweatshirt - niet beschikbaar
Rechts: ' floral sweatshirt' in wit 

Door te kiezen voor een speelse prints terwijl de rest van de outfit redelijk neutraal blijft hebt ge snel en gemakkelijk een dagelijkse outfit die toch net dat unieker is. 

Kies voor een zwarte basis ( zie voorbeeld links ) als ge nog niet helemaal klaar zijt voor een super kleurrijke outfit. Je kan dan wel nog een kleur uit de print ergens doortrekken in bijvoorbeeld je sokken of juwelen.

Liever een beetje casual? ( zie voorbeeld rechts ) Kies dan je favoriete jeans en houdt de rest van de outfit in neutralere kleuren zoals wit of beige. De aandacht gaat dan volledig naar de print in de trui. 

fashion moodboard - outfits met zwart en goud

Links: 'floral sweatshirt' in zwart
Rechts: 'rode bloemen' Cutee 

 Een andere manier om een interessante outfit samen te stellen is het combineren van texturen.  Door te werken met 1 accent trui ( zie voorbeeld links) en vervolgens doorheen de outfit te werken met andere zwarte texturen en materialen : glanzen, mat, faux fur, fluffy,... krijg je een geheel met veel diepte.

ook bij (zie voorbeeld rechts ) deed ik hetzelfde, maar hier koos ik voor bordeaux als de accentkleur. Vervolgens heb je de glanzende schoentjes, plastic armbanden en de fluffy hoed die zorgen dat deze look goed samen past en toch opvalt door de interessante details. 

style moodboard - winter outfits met grijs en beige

Links: 'pluk de dag' sweatshirt - Niet beschikbaar 
Rechts: 'floral longsleeve' 

( Zie voorbeeld rechts ) Door een neutrale kleur als beige te combineren met een fluo kleur zoals het fel oranje in dit voorbeeld krijg je een interessant contrast zonder dat het schreeuwerig wordt. Voor de juwelen en accessoires hield ik het klassieker. 

Fashion moodboard - outfits met een kleuraccent

Links: 'Quotee'
Rechts: 'longsleeve green floral' 

In de winter neig ik altijd meer naar donkere outfits maar die worden al rap 'plat' en dat is dan weer minder mijn ding. Door te combineren met accentkleuren en originele accessoires houdt ik het alsnog interessant ! Want met leuke kleren aan, voel ik mij ook meteen een pak vrolijker in deze donkere maanden. 

Iets gezien dat je leuk vind? De links naar de producten vind je terug in dit artikel. 

Leave a comment

* Required fields

Please note: comments must be approved before they are published.