Gratis verzending vanaf €60 (België) en vanaf €80 (Nederland)
Uw unieke juwelen stylen

Uw unieke juwelen stylen

Uw unieke juwelen stylen

Juwelen zijn de perfecte manier om uw outfit op een eenvoudige manier een upgrade te geven. Door ze juist te combineren met de rest van uw look kunt ge een compleet verhaal vertellen. In deze blog toon ik aan de hand van voorbeeldjes hoe ge van uw juwelen de perfecte finishing touch kunt maken. 

1. Comfy casual

Voor uw alledaagse casual looks wilt ge sieraden die in het oog springen. 
Probeer te spelen met het contrast tussen een casual look een een speels juweel.

I. Stijltips

 • Statement oorbellen:  Kies voor eye-catching oorbellen zodat uw 'basic' outfit toch wat meer 'gij' aanvoelt. 
 • Kettingen mixen: Combineer meerdere kettingen in verschillende diktes om uw outfit wat diepte te geven. 
 • Stapelbare ringen: Mix en match stapelbare ringen, kies voor een basis van zilver of goud en werk daarop verder. 

II. Outfit ideetjes

Jeans en T-shirt: Combineer een basic T-shirt en jeans met statement oorbellen en mix meerdere fijne kettingen.

Sweater en rok: Draag een oversized trui met een zwierig rokje in combinatie met meerdere ringen en kettingen. Kies een accent kleur die ge laat terugkomen in uw juwelen en andere accessoires zoals uw handtas of schoenen. 

casual outfit. Gele oorbellen, zilveren kettingen gecombineerd bij een basic outfit zoals een witte t-shirt met een jeansbroek of een grijze oversized trui met een zwart rokje
Gele statement oorbellen vind je hier 

2. Evening glamour

Moet ge naar een avondfeest? Of de opening van een nieuwe gallerij? 
Voor speciale gelegenheden moogt ge all-out gaan met uw juwelen.
Ik heb hiervoor de perfecte statement stuks ! 

I. stijltips

 • Opvallende ketting(en): Kies voor een maximalistische ketting als het middelpunt van uw look. De lengte van uw ketting is hiervoor belangrijk. Hebt ge een outfit met een uitgesneden decolleté? Zoek dan een juweel dat bij die uitsnijding past. 
 • Dramatische oorbellen: Who doesn't love a little drama... Denk aan lange oorbellen die uw neklijn accentueren of grote ronde ringen, werken met vormen en kleur. Als je meerdere oorbellen kan combineren, werk dan met verschillende lentes. 
 • Cocktail ring: Voeg wat grote ( mogelijks blinkende ) ringen toe. Combineer gerust meerdere stijlen met elkaar. Wat hier kan helpen is om een kleurenpallet van 3 uit te kiezen en die dan door te trekken in de outfit en alle accessoires. 

II. Outfit ideetjes

 • Little black dress: Ge kunt ervoor kiezen om uw outfit minimalistisch te houden en te gaan voor een LBD. Zo worden de statement juwelen de eye-catcher van de outfit. 
 • Avondjurk: Zijt gij ook van mening dat 'more is more'? Combineer dan een glamoureus avondkleed met grote opvallende juwelen. Mix meerdere texturen en groottes om een interessant geheel te creeren.

glamoureuze avond outfit. een little black dress gecombineerd met een unieke handtas, elegante sandaaltjes en grote statement juwelen. Optie 2: een opvallende avondjurk gecombineerd met grote juwelen

"Red drip" ketting vind je hier
"Floral' oorbellen vind je hier 

3. Fairy festival outfit

Akkoord, ge gaat naar een festival voor de outfit. Maar als ge daar dan toch zijt kunt ge ook meteen uitpakken met een dromerige outfit want als het op festival looks aankomt is er maar één regel: er zijn geen regels. 

I. Stijltips

 • Unieke accessoires: Dit is het moment om uw meest unieke stuks hun 'time to shine' te geven. Denk outside the box: Een ketting als riem gebruiken, pins op uw bucket hat.. probeer een verhaal te vertellen met uw outfit. 
 • More is more: combineer grote ringen met kleinere ringen, gebruik verschillende texturen als faux leather, kant, pailletten, kies hiervoor 1 kleurenpallet. 

II. Outfit ideetjes

 • Neutrale kleuren outfit: Ga voor een outfit in neutrale kleuren maar met verschillende texturen. Voeg vervolgens kleur toe aan de hand van je juwelen. 
 • Kleurrijke outfit: de andere optie is om juist kleur door te trekken in de gehele outfit. Kies 3 kleuren waarvan 1 echt een accent kleur is en zoek vervolgens al je accessoires bij elkaar die in dit kleurenpallet passen.

'statement' ketting vind je hier
Oranje oorbellen vind je hier 

LAATSTE TIPS

 • Mix en Match: Wees niet bang om verschillende materialen en stijlen te mixen om een unieke look te creëren.
 • Denk na over het geheel: Evenwicht is belangrijk als ge kiest voor statement juwelen. Grote, zware oorbellen? Combineer dan met een fijnere ketting. Draag je een doorzichtige jurk? Dan is het misschien interessant om chunky juwelen te dragen om een contrast te creëren. Een diepe decolleté? Kan mooi zijn met een grote ketting...
 • Rekening houden met de gelegenheid: Kies sieraden die passen bij de gelegenheid: Veel juwelen dragen is bijvoorbeeld minder handig wanneer je een actieve dag voor de boeg hebt. 

Ontdek mijn collectie juwelen hier  

 

Alle producten die niet gelinkt zijn komen van pinterest. 

Leave a comment

* Required fields

Please note: comments must be approved before they are published.