Gratis verzending vanaf €60 (België) en vanaf €80 (Nederland)
Festival outfits

Festival outfits

Festival outfits

Festival season is hier ! Hoog tijd om u onder te dompelen in de wereld van meeslepende melodieën, bruisende energie en natuurlijk killer outfits . 

Ik heb 8 festivals uitgekozen, elk met zijn eigen unieke thema en muziekstijl, en nu dus ook elk met zijn  festivalklare look waarmee gij u kunt zult onderscheiden van de massa. Deze zorgvuldig samengestelde ensembles combineren comfort, persoonlijkheid en trendy elementen om u te helpen onvergetelijke festivalmomenten te creëren.

1. Rock werchter 
festival outfit inspiratie - rock werchter outfit

Als ik aan rock werchter denk, dan denk ik:  edgy outfits & authenticiteit.  De eye catcher van deze outfit is deze 'wild and free' bikini . Combineer hem met een zwart minirokje met een leuke textuur ( denk faux leather ). 

Comfortabele schoenen zijn hier uiteraard een must dus trek zwarte enkellaarsjes aan. Deze laarsjes bieden niet alleen de hele dag comfort om te dansen maar verheffen ook de algehele look. Voeg een knaller van een accent toe met een bijpassende oranje rugzak, perfect om uw essentials in op te bergen terwijl ge uw handen vrij houdt om te dansen en te genieten van de festivalsfeer.

 2. Tomorrowland 
festival outfit inspiratie - tomorrowland outfit

 Het hart van deze outfit is dit limoengroen statement badpak dat zelfvertrouwen uitstraalt en de toon zet voor een gedurfde en opvallende look. Om uw taille te accentueren en een vleugje denim flair toe te voegen, koos ik voor een grote denim riem. De combinatie van felgroen en denim creëert een speelse en energieke vibe.

Kies als schoeisel voor blauwe sandalen die niet alleen comfortabel zijn om op te dansen maar er gewoon ook mega cute uitzien. 

Maak de look af met een oranje tasje dat een contrasterende kleur toevoegt en dient als functioneel accessoire om uw essentials in op te bergen. Met zijn speelse en kleurrijke elementen geeft deze outfit de geest van Tomorrowland weer, zodat gij de vrolijke en energieke sfeer van het festival volledig kunt omarmen.

3. Pukkelpop
festival outfit inspiratie - pukkelpop outfit

Als ge het mij vraagt is dit de perfecte ‘happy vibes’ outfit . Hij weerspiegelt perfect de vrolijke sfeer van het festival.

Een prachtige oranje bloementop die een vleugje vrouwelijkheid en een uitbarsting van levendige kleuren toevoegt en een lila short : . Deze kleurencombinatie zorgt voor een harmonieuze en opvallende look.. als dit niet ‘vrolijk’ uitstraalt, dan weet ik het ook niet meer. 

Kies voor comfortabele en stijlvolle oranje sneakers. Om al uw essentials bij de hand te hebben, kun ge een trendy heuptas in een bijpassende oranje kleur gebruiken. 

4. Kamping kitsch club

Festival outfit inspiratie - kamping kitsch club outfit

 Maak u klaar om de geest van buitensporig plezier en speelse kostuums te omarmen op  Kamping Kitsch Club. Dit festival viert het excentrieke en het buitengewone, waar iedereen zijn fantasie de vrije loop laat. Voor dit gedurfde en extravagante evenement heb ik een ensemble samengesteld waarmee gij opvalt op de meest fantastische manier.

Begin met een opvallend badpak als deze voor de basis van uw outfit. Kies een ontwerp dat uw levendige persoonlijkheid weerspiegelt en de geest van het festival omarmt. Om de flamboyantie te versterken, voegt ge luipaardprint toe ( hoe meer, hoe beter )

 Kies voor leuke en comfortabele laarzen die passen bij het algemene thema van je outfit. Ga op zoek naar felle kleuren of leuke versieringen om je ensemble te verbeteren. Vergeet niet dat er bij Kamping Kitsch Club niet zoiets bestaat als ‘too much’ Denk: oversized zonnebrillen, kleurrijke pruiken, felle kleuren,…verblind de menigte met uw unieke, gedurfde en speelse stijl.

5. Doel festival 

festival outfit inspiratie - doel festival outfit

Stap in de mythische straten van Doel en laat de festivalgeest uw gevoel voor avontuur aanwakkeren. Terwijl ge de bijna verlaten stad verkent, toon ge uw unieke stijl met een outfit die comfort en opvallend contrast combineert. Voor dit ensemble koos ik deze set als basis van de look.

Omarm de stedelijke sfeer van het festival met een kleurrijke tweedelige set die de levendige energie van de graffiti uit Doel weerspiegelt. Of ge nu kiest voor een gedurfd patroon of een mix van complementaire tinten, met deze bijpassende set maakt ge een statement als je over het festivalterrein loopt.

Voeg een zwarte bucket hat of pet toe om uw look af te maken en een vleugje urban flair toe te voegen. Als schoeisel kunt ge kiezen voor comfortabele zwarte sneakers of laarzen waarmee ge met gemak de straten van Doel kunt verkennen. Kies een stijl die bij uw persoonlijke smaak past en die ondersteuning biedt voor lange wandelingen en urenlang festivalplezier.

 Met deze outfit ben je klaar om je onder te dompelen in de unieke sfeer van Doel festival. 

6. Wecandance 

festival outfit inspiratie - wecandance outfit

Bereidt u  voor op de zon en dans in het zand op het adembenemende Wecandance festival, waar het thema dit jaar SEA, SAND & SUN is! Voor dit strandfeest heb ik een ensemble samengesteld die speelse beach vibes uitstraalt. 

Begin met dit unieke badpak. Om de strandklare look compleet te maken, combineer voegt ge witte sandalen toe - Kies voor comfortabel maar stijlvol schoeisel waarmee ge met gemak kunt dansen en de zandstranden kunt verkennen.

Accessorize met een leuke tas in een lichtgroene tint, die een vleugje kleur toevoegt. Kies een tas die zowel praktisch als modieus is, zodat ge al uw  festivalbenodigdheden kunt meenemen. 

Dans op het ritme van de golven, voel de warmte van de zon op uw huid en creëer onvergetelijke herinneringen in deze op het strand geïnspireerde outfit.

7. The Qontinent 

festival outfit inspiratie - the qontinent outfit

 Klaar voor de opwindende wereld van hard dance op het Qontinent festival, waar de beats dreunen en de energie aanstekelijk is? Voor dit hoogenergieke evenement heb ik deze outfit samengesteld. 

Kies voor een outfit die comfort en bewegingsvrijheid biedt, perfect om de hele nacht in te dansen. Deze matching set is een persoonlijke favoriet. 

Kies als schoeisel zwarte laarzen of sneakers waarmee ge u vrij kunt bewegen en de energieke sfeer van het festival kunt bijhouden. Zoek een stijl die comfort en stoerheid combineert, zodat ge met gemak kunt dansen en over het festivalterrein kunt navigeren.

 

8. Gentse feesten

festival outfit inspiratie - gentse feesten outfit

Dompel u onder in de bruisende sfeer van de Gentse Feesten en verken de charmante Gentse straten  in een comfy maar speelse outfit. 

Voor deze outfit koos ik een lichtblauwe short waarin ge gemakkelijk kunt bewegen terwijl ge door het gevarieerde aanbod van het festival navigeert. In combinatie met een zwarte top zorgt dit ensemble voor een perfecte balans tussen casual en chic.

Om de hele dag comfort te garanderen, kiest ge voor een paar betrouwbare zwarte sneakers. Bescherm uzelf tegen de zon en voeg een vleugje urban flair toe met een zwarte bucket hat

Verken de stad, neem deel aan het diverse culturele aanbod en geniet van de feestelijke sfeer, en dat alles terwijl ge er ‘effortless chique ‘ en comfortabel uitziet

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.