Gratis verzending vanaf €60 (België) en vanaf €80 (Nederland)
Drie dromen

Drie dromen

Drie dromen

Stel u voor: ge hebt een fascinerende droom gehad en wilt deze op een bijzondere manier vereeuwigen. Dat is precies wat ik wou doen maar het jammere is: ik kan me mijn dromen nooit herinneren. Dus ' i did the next best thing ' en kwam na wat ge-google uit op de dromen van anderen, ik koos er vervolgens 3 titels uit , heb deze geïnterpreteerd en omgezet in een kleine collectie van zes stijlvolle en veelzijdige stuks! 

Droom 1.
'Moth wings' 

De eerste droom die ik heb geïnterpreteerd was genaamd "Moth Wings".
Ik heb dit ontwerp digitaal getekend en omgezet in een print. Het aansluitende stuk is ideaal om te dragen in laagjes en kan worden gecombineerd met schoenen en accessoires in dezelfde kleuraccenten als die van de print.

Een lente outfit samengesteld met de longsleeve uit de nieuwe collectie. Combineer de zwarte shirt met vlinder motief met een donkere jeansrok en trek de groene kleuraccenten van het shirtje door in de schoenen en andere accessoires zoals handtas.

De bijpassende broek is een abstracte interpretatie van de "moth wings" droom. Deze lichte broek met uniek ontwerp is super comfortabel en kan op verschillende manieren worden gestyled. Hou de rest van de outfit sober om de broek echt dé eye-catcher te laten zijn van je tenue. Liever een complete statement look? Herhaal de kleuren van de broek dan in het bovenstuk en de accessoires. 

Outfit met de 'moth wings' broek uit de nieuwe collectie

Droom 2.
'Chess game face off' 

De tweede droom was  "Chess Game Face Off". Dit ontwerp is geïnspireerd op het schaakbordpatroon met zwart-witte vlakken en de handen die gebruikt worden om het spel te spelen. Deze stuks kan je uiteraard op vele manieren apart dragen maar als ge het 's ochtends graag kort en bondig houdt is een matching outfit de go-to voor u ! Draag leuke enkellaarsjes en een praktische tas om het plaatje af te maken. 

Matching outfit met de stuks 'chess game' sweatshirt en sweatpants

Droom 3.
'I dreamed about a snake hiding, twice' 

De derde droom was: "I dreamed about a snake hiding, twice ". Bij dit ontwerp wilde ik vooral spelen met het kleurcontrast tussen het zwart van de trui en de rode slang. De slang loopt langs de zijkant en achterkant van de trui. Voor deze outfit heb ik de rode kleur herhaald in de handtas, maar de rest van de look redelijk basic gehouden.

Outfit met de matching stuks ' i dreamed about a snake hiding twice'

Kortom, de "Drie Dromen" collectie is een unieke verzameling die dromen tot leven brengt in comfortabele en stijlvolle stukken. Elk stuk is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gestyled voor een unieke look. Of je nu een casual outfit wilt voor overdag of een statement wilt maken tijdens een avondje uit, deze collectie heeft voor elk wat wils. Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk hem dan snel op onze website!

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.