ABOUT ME

 Hey, ik ben Maxime

Laat ik mezelf even kort voorstellen.

Redelijk chaotisch, een beetje obsessief en  overdrijven kan ik zeker .
Ik ben meer van de ‘last minute ‘ dan van de ‘goed op tijd’ maar dat blijkt tot nu toe prima te werken.

Ik verzamel wat mijn familie bestempelt als ‘rommel’ maar ik steevast benoem als ‘dingen waar ik later misschien nog iets mee kan doen ‘.

Al mijn werknemers zijn honden, dat is niet alleen goedkoop maar ook nog eens uiterst gezellig.

Ik heb veel meningen en ze komen eigenlijk allemaal neer op het feit dat het leven nergens op slaat.

De creatieve kant van mijn zaak is echt mijn ding,  de administratieve doe ik met minder plezier ( send help ) maar daarom niet met minder energie.

Ik heb een grote droom en ben bereid hier ongelooflijk hard voor te werken én ik ben mij er van bewust dat dit zonder jullie niet mogelijk is, daarom dus duizend maal dank voor jullie steun en vertrouwen.

'Maxime Thys' het merk

is voor mij een manier om mij te uiten.

Met een masterdiploma in vrije kunst, een passie voor mode, boordevol motivatie, een beetje durf en vooral een grote droom op zak besloot ik mijn stoute schoenen aan te doen en daarmee de stap ( vaak 2 vooruit en dan weer 1 achteruit ) te zetten  en mijn eigen zaak en merk op te richten.


Dit merk is voor mij een manier om  conversatie aan te gaan over verwonderingen, teleurstellingen, hekelpunten en veel meer, maar dan op een gerelativeerde en  lichtjes humoristische ( vind ik zelf dan toch)  manier.

Mijn inspiratie vind ik in de gezichten en de wereld om mij heen , soms in zijn mooie momenten en soms in zijn lelijke kantjes.

Ik werk in mijn zaak zoals ik sta in het leven : met een lach en een traan.

Hoe ga ik te werk?

Elke collectie start vanuit een thema, een onderwerp, een sfeer : welke boodschap wil ik overbrengen en hoe?

Vervolgens ga ik aan de slag. Ik creëer een moodboard, een schets of een zin die de basis wordt van de collectie. Eens ik in grote lijnen weet welke richting ik uit wil begint het leuke gedeelte : het maken van de stuks. 

Als je dit maakproces graag volgt moet je zeker een kijkje nemen op mijn instagrampagina, daar deel ik namelijk heel wat behind the scenes momenten.

Eens de collectie klaar is leg ik een datum vast waarop ik deze collectie 'drop' op de website. Als je hiervan op de hoogte wilt worden gebracht kan je je inschrijven op mijn nieuwsbrief . Aangezien alle stuks hier ofwel one of a kind zijn ( lees : maar 1 stuk beschikbaar in de hele wijde wereld ) ofwel deel zijn van een collectie in kleine oplage, kan de verkoop nogal snel gaan. Als je een stuk gezien hebt dat je zeker wil hebben moet je er dus op tijd bij zijn.

Als je nog met een vraag of opmerking zit kan je me altijd hier contacteren of als je liever een mailtje stuurt kan dit via info@maximethys.com 

Ik hoop alvast dat je net zo veel van dit merk geniet als ik dat doe.

Maxime Thys
BTW BE 0742.785.715