FAQ

V. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

A. Voor de Handmade producten heb ik 1-3 dagen nodig om je pakje klaar te maken voor verzending. Eens je pakje gepost is ontvang je een mail met een trackingnummer.

V. Waarom worden sommige van mijn producten apart verzonden?

A. Sommige producten kunnen afzonderlijk worden verzonden omdat ze anders verpakt zijn.

V. Ik heb een probleem met mijn bestelling - wat moet ik doen?

A. Stuur me een korte beschrijving van de fout, foto's en het ordernummer binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelling. Stuur je mailtje naar info@maximethys.com
Voor meer informatie, zie de BELEIDS pagina

V. De geschatte leveringsdatum is verstreken en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

A. Gelieve  te checken bij uw lokale postkantoor - in de meeste gevallen is dit de beste manier om de zending te lokaliseren. Als je de zending niet op deze manier kunt lokaliseren, stuur me dan een e-mail ( info@maximethys.com) met uw ordernummer en een correct afleveradres - ik help je graag verder.

Zorg ervoor dat je het probleem binnen 14dagen  na de geschatte levertijd meldt - Als het probleem buiten het tijdsbestek wordt gemeld, kan ik helaas niet helpen met het lokaliseren van de bestelling.

V. Order is gemarkeerd als geleverd - maar ik heb niks ontvangen.

A. In de zeldzame gevallen dat een zending gemarkeerd is als geleverd door de koerier, maar dat de ontvanger deze nog niet heeft ontvangen - zal ik de kosten van de bestelling niet dekken. Nogmaals, dit geldt alleen als in de traceergegevens staat dat er een levering is gedaan op het adres van de ontvanger.

V. Product disclaimers quotees:

A. Soms kan er een azijn-geur zitten aan de Quotees die u ontvangt. Gelukkig is de geur die je ruikt slechts een tijdelijke toevoeging. Nu uw product uit de beperkte ruimte van de verzendzak komt, zal de drukgeur na enkele dagen en een wasbeurt verdwijnen.

Het kan zijn dat je wat verkleuring of gebroken witte resten op uw kleding aantreft. Maak je  geen zorgen! Dit zijn geen vlekken en deze  zullen na de eerste wasbeurt afspoelen. De kleding is gemaakt met de nieuwste technologie op het gebied van kledingdruk. Bovendien zijn de gebruikte inkten op waterbasis en milieuvriendelijk.

Als je een product met een vlek ontvangt, was het dan eerst voordat je een probleem meldt.

Nog andere vragen?

Neem contact met mij op - info@maximethys.com