Gratis verzending vanaf €60 (België) en vanaf €80 (Nederland)

Heb je een vraag?

Misschien vind je hieronder wel meteen het antwoord dat je zoekt. Is dat niet het geval, twijfel dan zeker niet om mij een bericht te sturen !
Waarmee kan ik helpen?

FAQ

Collecties en producten

Wat is het verschil tussen Handmade en Limited edition?
 • De limited edition stuks heb ik ontworpen en laat ik vervolgens produceren in kleine oplage.
 • De handmade stuks zijn pièces unique die ik met de hand heb bewerkt, hier is telkens dus maar 1 exemplaar van beschikbaar.
Hoe vallen de maten?

Dit is verschillend van model tot model. Op de productpagina's vind je een duidelijke vermelding van de afmetingen en/of een maattabel. Bij twijfel kan je mij altijd een berichtje sturen en dan probeer ik je zo goed mogelijk verder te helpen.

Het stuk dat ik wou kopen is uitverkocht/niet meer beschikbaar in mijn maat. Komt deze terug in stock?
 • Handmade: deze stuks zijn pièces unique, er is dus slechts 1 exemplaar van beschikbaar. Op = op.
 • Limited edition: Deze zijn slechts een tijdelijke periode beschikbaar. Bij grote vraag kan ik altijd zorgen voor een restock.
 • Quotees/Cutees: Het kan voorvallen dat een bepaalde kleur of maat tijdelijk uit stock is bij mijn leverancier. Van zodra ze weer op stock zijn bij hen gaan ze ook bij mij terug online. Je kan mij altijd een berichtje sturen of mijn nieuwsbrieven in de gaten houden voor updates.
Hoe moet ik mijn kleding verzorgen?

De verzorging is afhankelijk van het product dat je hebt besteld. Je ontvangt je pakje met de wasinstructies die van toepassing zijn ( je kan deze alsook raadplegen op de productpagina). Ben je toch niet helemaal zeker? Stuur mij een berichtje en dan help ik je zo snel mogelijk verder.

Er zit een azijngeur aan mijn Quotee/Cutee, is dit normaal?

Dit is helemaal normaal en slechts van tijdelijke duur. Deze geur is afkomstig van het product dat de drukker gebruikt om de inkt beter vast te hechten aan het textiel. De geur verdwijnt na enkele dagen vanzelf of meteen na een wasbeurt.

Bestellen, verzenden en retours.

We use all major carriers, and local courier partners. You’ll be asked to select a delivery method during checkout.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan beveiligd afrekenen met bancontact, paypal, visa en mastercard

Wat zijn de verzendkosten?

In BE geldt : Gratis verzending vanaf €60 en €5 verzendkosten bij een lagere aankoopsom.
In NL geldt: Gratis verzending vanaf €80 en €10 verzendkosten bij een lagere aankoopsom.

In DE en FR geldt : €15 verzendkosten

Verzend je buiten België?

Momenteel verzend ik naar België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Woon je ergens anders en wil je toch graag een bestelling plaatsen? Stuur mij hier een berichtje.

Kan ik mijn pakje retour sturen?

Dat kan zeker. Is er een probleem met je bestelling of ben je niet tevreden? Contacteer mij binnen de 14dagen na ontvangst van je pakket, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing: hetzij in de vorm van een (gedeeltelijke) terugbetaling, omruiling van je product of een andere optie waar jij tevreden mee bent. Voor een volwaardige terugbetaling moet je je product terugsturen in de originele staat én verpakking. De kosten van de retour zijn voor de rekening van de klant.

Ik heb een probleem met mijn bestelling, wat moet ik doen?

Stuur mij een beschrijving van het probleem en eventueel een foto (bij schade ) door met je ordernummer binnen de 14dagen na ontvangst. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een gepast oplossing. Contacteer mij hier

Wanneer ontvang ik mijn pakje?
 • Handmade : ik heb 1-2 werkdagen nodig om je pakje klaar te maken & versturen. Eens verzonden ligt de levertijd rond de 1-2 werkdagen.
 • Quotees & Cutees : worden gemaakt op bestelling. De levertijd ligt rond de 10 werkdagen
 • Limited: worden gemaakt op bestelling. De levertijd ligt rond de 10 werkdagen.
 • Briefpost ( stickers etc) : ik heb 1-2 werkdagen nodig om je pakje klaar te maken & versturen. Eens verzonden ligt de levertijd rond de 1-3 werkdagen.
De geschatte leveringsdatum is verstreken en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
 • Breng mij op de hoogte binnen 14dagen  na de geschatte levertijd. Nadien kan ik helaas niet helpen met het lokaliseren van de bestelling.
 • Controleer eerst bij de pakjesdienst & geef hen je trackingnummer door. Als je de zending niet op deze manier kunt lokaliseren, stuur me dan een e-mail info@maximethys.com met je ordernummer - ik help je graag verder.

Nog geen antwoord gevonden op je vraag?