Gratis verzending vanaf €60 (België) en vanaf €80 (Nederland)

HANDMADE-Algemene voorwaarden

Info
Maxime Thys Handmade zijn handwerkjes toegepast op bestaande kleding. De grote droom en volgende stap is uiteraard om mijn eigen kledinglijn uit te brengen met handwerk.

Praktisch

Verzending : Geef mij 1-3 dagen de tijd om uw bestelling klaar te maken voor verzending.

Wasinstructies : Elk product wordt geleverd met een kaartje met bijpassende wasinstructies om je kleding zo lang mogelijk in topvorm te houden

Niet tevreden? 
Ik probeer via de foto's zo duidelijk mogelijk te maken wat je precies kan verwachten, het kan natuurlijk altijd dat je niet tevreden bent met wat je ontvangen hebt.

A. Is je kledingstuk kapot? Begrijp dat alle stuks die vallen onder 'HANDMADE' dus letterlijk met de hand genaaid en geknipt zijn. Het is mogelijk dat er dus een defect is. Als dit het geval is , stuur mij dan binnen 5 dagen na ontvangst foto's door naar info@maximethys.com en dan vinden we samen de gepaste oplossing. Ik wil wel alvast meedelen dat het mogelijk is dat de opgenaaide stukken in het begin wat rafelen, dit is normaal. Volg goed de meegegeven wasinstructies op om je kleding zo lang mogelijk als nieuw te behouden.

B. Je bent van gedacht verandert. Kan natuurlijk altijd. Je hebt 14 dagen de tijd na ontvangst van het product om van gedachte te veranderen. Stuur mij in dit geval een mailtje via info@maximethys.com . De verzendkosten van de retour zijn voor de rekening van de klant.

C. De maat is niet goed.
Bij elke productbeschrijving noteer ik de maat van het kledingstuk & de afmetingen. Let hier goed op voor je je bestelling plaatst. Als je toch een kledingstuk hebt besteld dat niet past, stuur dan een mailtje naar info@maximethys.com en dan zoeken we een gepaste oplossing. De kosten van retour zijn in dit geval voor de rekening van de klant. Je product moet teruggestuurd worden in zijn originele verpakking.