VERZENDING

VERZENDINGSBELEID-HANDMADE

Geef mij 1 - 3 werkdagen de tijd om je bestelling klaar te maken voor verzending. Je ontvangt een tracking code van zodra je pakje op de post is.

 

VERZENDINGSBELEID-QUOTEES en CUTEES

De quotees/cutees kan je 1 keer per maand bestellen in pre sale. Zo weet ik exact hoeveel stuks er nodig zijn. Je bestelt tussen vrijdagmiddag en zondagavond van het aangegeven weekend. Je zal je pakje ontvangen na ongeveer 14dagen.

 

Mijn bestelling is nooit aangekomen:

Van zodra ik je pakje heb verstuurd ontvang je een tracking om je pakje te volgen. Moest je je pakje niet hebben ontvangen , neem dan zeker contact op met mij via mail. Je kan me bereiken op info@maximethys.com


Controleer eerst je verzendingsbevestiging en controleer of je het juiste adres hebt ingevoerd. Als het adres niet correct was stuur ik  je graag een andere bestelling naar het juiste adres, maar  dat moet dan wel op jouw kosten.

Als het verzendadres wel correct was, neem dan contact met mij op en geef me even je bestelnummer door. We zoeken dan samen naar een goede oplossing.

Ben je niet tevreden over je bestelling?:

Dat kan altijd gebeuren. Ik doe mijn uiterste best om iedereen gelukkig te maken, maar moest dit niet zo zijn mag je me altijd contacteren op info@shopsonderclothing.com om zo verder het retourbeleid te bespreken. De verzendkosten van de retour zijn voor de rekening van de klant.
Als je niet tevreden bent over je ontvangen product of je hebt een probleem met je pakje laat me dit dan weten binnen de 14 dagen na ontvangst. Indien je je melding na 14 dagen doorgeeft kan ik jammer genoeg niets meer voor je doen.