RETOUR BELEID

Retourbeleid-HANDMADE

Info
Maxime Thys Handmade zijn handwerkjes toegepast op bestaande kleding. De grote droom en volgende stap is uiteraard om mijn eigen kledinglijn uit te brengen met handwerk.

Praktisch

Verzending : Geef mij 1-3 dagen de tijd om je bestelling klaar te maken voor verzending. Van zodra je pakje gepost is ontvang je een mail met je trackingcode/

Wasinstructies : Elk product wordt geleverd met een kaartje met bijpassende wasinstructies om je kleding zo lang mogelijk in topvorm te houden

Niet tevreden? 
Ik probeer via de foto's zo duidelijk mogelijk te maken wat je precies kan verwachten, het kan natuurlijk altijd dat je niet tevreden bent met wat je ontvangen hebt.

A. Is je kledingstuk kapot? Begrijp dat alle stuks die vallen onder 'HANDMADE' dus letterlijk met de hand genaaid en geknipt zijn. Het is mogelijk dat er dus een defect is. Als dit het geval is , stuur mij dan binnen 5 dagen na ontvangst foto's door naar info@maximethys.com en dan vinden we samen de gepaste oplossing.  Volg goed de meegegeven wasinstructies op om je kleding zo lang mogelijk als nieuw te behouden.

B. Je bent van gedacht verandert. Kan natuurlijk altijd. Je hebt 14 dagen de tijd na ontvangst van het product om van gedachte te veranderen. Stuur mij in dit geval een mailtje via info@maximethys.com . De verzendkosten van de retour zijn in dit geval voor de rekening van de klant. Met een reactie die ik ontvang na de aangegeven 14 dagen kan ik helaas niets meer doen. Je pakje moet in de originele staat en verpakking worden teruggezonden. 


C. De maat is niet goed. 
Bij elke productbeschrijving noteer ik de maat van het kledingstuk & de afmetingen. Let hier goed op voor je je bestelling plaatst. Als je toch een kledingstuk hebt besteld dat niet past, stuur dan een mailtje naar info@maximethys.com en dan zoeken we een gepaste oplossing. De kosten van retour zijn in dit geval voor de rekening van de klant.


-Alle gepersonaliseerde verkoopsartikelen zijn FINAAL en komen niet in aanmerking voor retournering.

-Ruilen is niet toegestaan. U moet uw artikel retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen in de door u gewenste maat. Ik ben een heel klein bedrijf, en omdat elk shirt speciaal voor jou is gemaakt heb ik niet veel voorraad . Bedankt voor je begrip en steun aan kleine ondernemingen.

-Mijn polis duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop kan ik helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

-Om uw retourzending af te ronden, heb ik een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

-Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je  het hebt ontvangen . Het moet ook in de originele verpakking zitten.

-Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke restitutie wordt toegekend;

-een enkel artikel dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan mijn fout.
-Enkele artikelen die meer dan 14 dagen na levering worden geretourneerd.

Beschadigde items:

Het laatste wat ik wil is dat je vastzit aan een beschadigd stuk. Als een bestelling beschadigd aankomt, neem dan binnen 5 dagen na ontvangst contact op met een foto!

Verkeerde maat:

Als je niet tevreden bent met de maat die je hebt ontvangen, controleer dan eerst of de maat die op het kledingstuk staat, overeenkomt met de maat die op de maattabel staat. Hoewel zeldzaam, is het mogelijk dat het kledingstuk verkeerd gelabeld is. Laat het me weten en dan zoeken we een gepaste oplossing.

Niet opgeëist:

Zendingen die niet opgeëist worden, worden teruggestuurd naar onze faciliteit en de aankoper is aansprakelijk voor de kosten van een terugzending.

Vragen of opmerkingen?
info@maximethys.com

--

Terugbetalingsbeleid-De polis duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kan ik helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

-Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling wordt toegekend;

Elk artikel dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan mijn fout.
Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

  Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, stuur ik je een e-mail om je te informeren dat ik het geretourneerde artikel heb ontvangen. Ik zal je op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

  Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.


  Te late of ontbrekende terugbetalingen:
  Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.
  Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat je terugbetaling officieel is gepost.
  Neem vervolgens contact op met je bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.
  Als je dit allemaal heeft gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met mij op via info@maximethys.com

  Items met korting:
  Alleen reguliere geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen verkoopartikelen met korting niet worden terugbetaald.

  Inwisselen:
  Ik vervang alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het artikel moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur me dan een e-mail op info@maximethys.com en ik zal zien wat we kunnen doen.

  Verzending/retour :
  Om je product te retourneren, dient je mij  een e-mail te sturen via info@maximethys.com en ik zal je vertellen wat je vervolgens moet doen.
  Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending afgetrokken van uw terugbetaling, indien de reden van retour een fout van mij uit betreft.

  Als je een artikel met een waarde van meer dan €75 verzendt, kan je overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Dit helpt om te garanderen dat ik geretourneerde artikel zal ontvangen.