GIFT GUIDE 2021

GIFT GUIDE 2021

Pak jij met de feestdagen graag uit met een echt origineel cadeau?
Dan kan ik je met deze gift guide waarschijnlijk wel verder helpen !

Of je nu een groot of klein budget voorzien hebt, ik heb hier enkele leuke producten verzameld waarmee je gegarandeerd het perfecte cadeau hebt.

LEUKE HEBBEDINGETJES VOOR EEN KLEIN BUDGET

Op zoek naar een klein maar fijn cadeautje? Of zoek je nog een manier om je pakje wat op te leuken? Dan kan ik je zeker onze hebbedingetjes aanraden. Speciaal voor de feestdagen bied ik deze aan in packs, dit wil zeggen meer leuks voor een mindere prijs , wat op zich ook nog eens leuk is.

  • Deze stickerpack bevat 4 stickers waarmee je je telefoon, laptop of wat dan ook kan personaliseren.
  • Deze pin pack heeft 3 leuke pins om je kledingstuk, handtas of pet op te leuken.
  • 2 leuke postkaartjes om je boodschap op te schrijven of om zomaar cadeau te doen, deze hangen leuk aan de muur ! 

Koop je deze liever apart? Klik dan hier.

EEN LEUKE CADEAU VOOR DE HANDTAS LIEFHEBBERS

Op zoek naar een geschenk voor een handtasliefhebber? 
Goed nieuws, mijn handtassen zijn handig ( want te dragen op 2 manieren), leuk en bovendien is er van elk ontwerp maar 1 exemplaar, in de hele wijde wereld. Succes gegarandeerd dus met dit superuniek geschenk.

  • Handtas #8 , een zwart exemplaar dat makkelijk te combineren is met elke outfit. 
  • Handtas #3  is eerder modern met zijn camouflage print en staat nu bovendien on sale ter gelegenheid van black friday ( sale eindigt op 30/11)
  • Handtas #7 is fris en fleurig, ideaal voor wie van kleur houdt.

HET PERFECTE COMFY CADEAU


Hét geschenk bij uitstek voor wie comfort prioriteert. 
De volledige laatste collectie, hier te vinden, staat in het thema van comfy doch stijlvol. Of het nu is om te 'thuiswerken' , uit drinken te gaan of toch maar gewoon lekker gezellig met gasten thuis te vertoeven, de stuks uit de nieuwe collectie laten ieders hart sneller slaan. Je kan kiezen voor een sweatshirt ( met fleece binnenkant!) of sweatpants ( idem!) of ga voor de complete look met een co-ord - die is bovendien nog eens voordeliger voor de portemonnee. 
In deze collectie zit ook nog een longsleeve met artprint die kan tellen als het perfecte cadeau voor wie stijl gelijksteld aan statement.
Klik hier om de gehele collectie te ontdekken en wie weet vind je er wel het perfecte geschenk.

ONE OF A KIND

Er is geen betere manier om te zeggen 'ik apprecieer u' als het schenken van een one-of-a-kind kledingstuk.
Want iets geven dat niemand in de hele wijde wereld heeft is toch net dat ietsje charmanter.
Met een ruime keuze aan t-shirts of sweatshirts vind je hier zeker een origineel geschenk. Klik hier om het perfecte handgemaakte geschenk uit te kiezen.

ELK PAKJE WORDT MET LIEFDE GEMAAKT

Wat je ook bestelt, weet dat elk pakje volledig met de hand is getekend.
Afhankelijk van je bestelling ontvang je het stuk in een zak of doos met daarin wasinstructies om het kledingstuk zo lang mogelijk in topvorm te houden en een kaartje waarop je een gepersonaliseerde boodschap op kan laten zetten ( schrijf bij het bestellen een notitie indien je dit wenst, dan schrijf ik de boodschap naar keuze).

Zo, dat was mijn korte selectie, kijk gerust nog wat verder op de website voor nog meer unieke stuks en dan rest mij enkel nog te zeggen : HAPPY SHOPPING